Bedankt!

Leuk dat je het boek Natuurlijk Bevallen hebt besteld! De betaling is gelukt. Het wordt zo spoedig mogelijk opgestuurd. Binnen een paar dagen ontvang je de factuur in je mailbox. Houd voor de zekerheid je spambox in de gaten.

Ik vind het ontzettend gaaf dat je dit boek hebt besteld en daarom heb ik iets voor je. Ik gun je meer dan alleen het boek, want dat is alleen maar theorie. Ik wil je graag een korte online praktijkcursus Natuurlijk Bevallen aanbieden, die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Deze cursus bestaat uit drie online lessen van ongeveer een half uur, plus een online cursusboekje in pdf wat je kunt downloaden en toegang tot drie geleide meditaties die ook in de lessen aan bod komen. Voor deze cursus is het nodig het boek Natuurlijk Bevallen in je bezit te hebben. Je leest voor aanvang van iedere les een paar hoofdstukken. Tijdens deze cursus komt de theorie uit het boek ter sprake, maar gaan we ons vooral focussen op de praktijk. We doen verschillende ademhalings- en ontspanningstechnieken. Ook yoga komt aan bod. We oefenen visualisatie- en meditatie technieken, ik leg je uit wat affirmaties voor je kunnen betekenen. Daarnaast wordt de rol van de partner nog duidelijker en gaan we in op de verschillende bevalhoudingen. Ook geef ik je massage-technieken die jij en je partner kunnen oefenen. En we bekijken inspirerende geboorte-filmpjes.

Je kunt nu direct toegang krijgen tot deze cursus voor maar € 39,00 door op onderstaande link te klikken en daar je gegevens in te vullen.

Klik hier voor de cursus.

Ik wens je alle goeds voor je bevalling, geniet van je zwangerschap en straks nog meer van je kleintje!

 

Liefs,

Rieneke de Kroon

Terug naar homepage.