nieuws

Gratis online webinar

11 augustus 8:30 pm

Elke dinsdagavond om 20.30 uur geef ik een gratis online webinar Natuurlijk Bevallen. Heb je al nagedacht over jouw bevalling? Waar zou je het liefst willen bevallen? Thuis, in een geboortecentrum of in het ziekenhuis? Welke houding lijkt jou het prettigst? Enkele vragen waar je over na gaat denken als je bevalling dichterbij komt.

Jij bent gemaakt je eigen kind op de wereld te zetten. Met de juiste kennis, het volledige vertrouwen in je eigen moeder-oerinstinct en in je eigen lichaam, kan jouw bevalling een ervaring worden die voor de rest van je leven een positieve herinnering blijft, die je de kracht geeft wat je in de start van het moederschap zo hard nodig hebt. Dat gun ik iedere vrouw!

Het boek Natuurlijk Bevallen wordt gebruikt tijdens dit webinar. Het is niet noodzakelijk het boek vooraf al gelezen te hebben. Dit boek kun je eenvoudig na afloop van het webinar bestellen, als je wilt.

Je leert enkele ontspannings- en ademhalingstechnieken, ik vertel over waar je kunt bevallen. Baringshoudingen komen kort aan bod en we sluiten af met een korte geleide meditatie.

Schrijf je via de onderstaande link direct in voor deze gratis online webinar Natuurlijk Bevallen.

Schrijf je hier in voor het gratis webinar.

Liefs Rieneke de Kroon

Reactie achterlaten