Aanmelden

Gratis webinar

Bevallen is een natuurlijk proces, wat iedere vrouw kan. Ik ben er van overtuigd dat jouw lichaam weet hoe je kindje geboren moet worden. Het vertrouwen vinden in je lichaam en je baby is misschien wel het moeilijkste van je bevalling. In het boek Natuurlijk Bevallen komen alle facetten aan bod. Van de juiste voorbereiding op het gebied van ademhaling, visualisatie en meditatietechnieken, tot bevalhoudingen, de rol van de partner en hoe je omgaat met de pijn. Maar ook de periode na je bevalling is uitgebreid beschreven.

Naast het boek is juist de praktijk zo belangrijk en daarom geef ik online cursussen en binnenkort ook weer een gratis webinar Natuurlijk Bevallen.

Tijdens dit webinar leg ik je uit wat je er zelf aan kunt doen om jouw bevalling zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Hoe je zelf de regie houd, wat de rol is van je partner. We bespreken verschillende bevalhoudingen en we doen een meditatie-oefening.

Voor dit webinar is het niet per se nodig het boek Natuurlijk Bevallen gelezen te hebben, maar het is wel aan te raden. Bestellen kan via de onderstaande link.
Het webinar duurt ongeveer 40 minuten. Je hebt geen camera nodig, wel een stabiele internetverbinding.

Laat je inspireren!

Liefs Rieneke de Kroon

Ik wil nu alvast het boek bestellen

Laat hieronder je gegevens achter voor de inschrijving voor het gratis webinar.