Het boek is af

Na 4 jaar werken aan mijn ‘derde’ kindje, is mijn boek nu toch echt af. Met trots wil ik het aan de hele wereld laten zien en veel belangrijker nog: ik zou willen dat alle zwangere vrouwen in Nederland dit boek gaan lezen.

Mijn droom is uitgekomen. Het boek is klaar. Naast het daadwerkelijk schrijven van het boek, heb ik ook zelf de vormgeving op me genomen en ben ik eigen uitgever. Een hoop werk, maar ik doe het met liefde en plezier. Mijn passie om zwangere vrouwen een stukje bewustzijn mee te geven, dichterbij hun moeder-oergevoel te komen blijft voortduren en dat is allemaal te lezen in dit boek.

Ik kan er uren over vertellen, dat doe ik ook heel graag en gelukkig kan dat op verschillende manieren. Via dit blog, waarin je kunt lezen wat me bezighoudt. Maar ook via lezingen, workshops of een artikel. Ben je hierin geïnteresseerd, stuur me dan een mail of bel me direct.

Wil je graag een verbinding tussen theorie en praktijk? Kijk dan eens op mijn website van mijn Praktijk voor Natuurlijk Bevallen. Hier geef ik cursussen die exclusief zijn gebaseerd op het boek.

Reactie achterlaten

Mag ik je op de hoogte houden?

Je ontvangt zo nu en dan een leuk, inspirerend blogbericht in je mailbox.