Het boek

cover_natuurlijk_bevallen_def

Elke vrouw is ervoor gemaakt haar eigen kind op de wereld te zetten. Met de juiste kennis, het volledige vertrouwen op haar eigen moeder-oerinstinct en haar eigen lichaam, kan haar bevalling een ervaring worden die voor de rest van haar leven een positieve herinnering blijft.

‘Steeds vaker worden bevallingen een medisch spektakel, en dat is zonde!’ aldus Rieneke de Kroon, schrijfster van dit boek. ‘In dit boek lees je hoe je lichaam en je baby samenwerken om te bevallen zoals de natuur het bedoeld heeft. We staan inmiddels ver weg van onze normale manier van bevallen. Met dit boek breng ik je terug bij je eigen ik en bij het wonder wat zich in je buik aan het voltrekken is. Je leest wat je er zelf aan kunt doen om op een natuurlijke, rustige en krachtige wijze je bevalling te beleven. Jij als aanstaande moeder hebt de regie in handen en bent gemaakt je kindje op de wereld te zetten. In dit boek geef ik je inzicht in hoe je lichaam werkt tijdens een bevalling, hoe je hier zelf invloed op kunt hebben en hoe je op een prettige manier terug kunt kijken op deze levensveranderende gebeurtenis.’

Ja! Dit boek wil ik hebben!

Ik begrijp dat je dolgraag dit prachtige boek wilt hebben. Je kunt het bestellen door hieronder je gegevens in te vullen. Ik houd van schrijven en dus schrijf ik in ieder boek een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Ik doe dit voor jou als het voor jezelf is, of voor je lieve vriendin, zus of buurvrouw als je haar de mooiste bevalling gunt. Vermeld bij bestelnotitie voor wie het is bestemd, duur van de zwangerschap, eventueel geslacht en/of andere bijzonderheden.

Heb je andere vragen, stuur dan een mail naar rieneke@natuurlijkbevallen.nl