Het boek

https://i2.wp.com/natuurlijkbevallen.nl/wp-content/uploads/2019/08/cover-02.png?w=450

Natuurlijk Bevallen

Ontdek je eigen kracht voor jouw bevalling

Elke vrouw is ervoor gemaakt haar eigen kind op de wereld te zetten. Met de juiste kennis, het volledige vertrouwen op haar eigen moeder-oerinstinct en haar eigen lichaam, kan haar bevalling een ervaring worden die voor de rest van haar leven een positieve herinnering blijft.

‘Steeds vaker worden bevallingen een medisch spektakel, en dat is zonde!’ aldus Rieneke de Kroon, schrijfster van dit boek. ‘In dit boek lees je hoe je lichaam en je baby samenwerken om te bevallen zoals de natuur het bedoeld heeft. We staan inmiddels ver weg van onze normale manier van bevallen. Met dit boek breng ik je terug bij je eigen ik en bij het wonder wat zich in je buik aan het voltrekken is. Je leest wat je er zelf aan kunt doen om op een natuurlijke, rustige en krachtige wijze je bevalling te beleven. Jij als aanstaande moeder hebt de regie in handen en bent gemaakt je kindje op de wereld te zetten. In dit boek geef ik je inzicht in hoe je lichaam werkt tijdens een bevalling, hoe je hier zelf invloed op kunt hebben en hoe je op een prettige manier terug kunt kijken op deze levensveranderende gebeurtenis.’

Ja! Dit boek wil ik hebben!

Het boek zal in het voorjaar van 2020 worden uitgegeven. Ik begrijp dat je het eerste exemplaar dolgraag wilt hebben en daarom vraag ik je mij rechtstreeks een email te sturen, zodat ik je op de lijst van eerste bestellingen kan zetten. Een bijzondere plek om op te staan, want zo ontvang je in jouw eerste boek ook nog eens een persoonlijk bericht van mij. Ik schrijf dit voor jou als het voor jezelf is, of voor je lieve vriendin als je haar de mooiste bevalling gunt (en dat doe je, want je geeft haar dit boek kado). Vermeld duidelijk in je email voor wie het is bestemd, duur van de zwangerschap, eventueel geslacht en/of andere bijzonderheden.

Mail naar rieneke@natuurlijkbevallen.nl


Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan op onze nieuwsbrief.
Totaal: € -
inclusief verzendkosten


Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan op onze nieuwsbrief.
Totaal: € -