Nieuws

 • Podcast Natuurlijk Bevallen

  DECEMBER 2020

  Tijdens de diverse afleveringen van de podcast Natuurlijk Bevallen ga ik in op de inhoud van het boek Natuurlijk Bevallen, met iedere keer een ander thema. Ook ga ik in gesprek met krachtige mama's die hun mooie geboorteverhaal willen delen en met inspirerende deskundigen die hun steentje bijdragen aan een wereld met meer positieve geboorte-ervaringen.

  De podcast Natuurlijk Bevallen is vanaf nu live te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Of natuurlijk via de pagina Podcast.

 • Bij Echo-Pret Grave is het boek te koop

  NOVEMBER 2020

  Bij Echo-Pret in Grave kun je naast super gave babykleding en andere (kado-)artikelen nu ook het boek Natuurlijk Bevallen verkrijgen. De eigenaresse heeft haar droom uit laten komen. Naast het maken van o.a. geslachtsbepalende of 3D echo's heeft ze nu haar eigen winkel geopend.

  Meer informatie over  Echo-Pret Grave

 • Cursus Natuurlijk Bevallen tijdelijk anders

  OKTOBER 2020

  Door de huidige Corona maatregelen heb ik ervoor gekozen de cursus Natuurlijk Bevallen op een nadere manier te gaan geven. Ik merkte dat de vraag naar de cursus blijft bestaan, maar er minder makkelijk gekozen wordt voor een groepscursus. Vandaar dat de cursus momenteel alleen nog gegeven wordt in een prive-cursus bij jou thuis. Meer informatie lees je hier.

 • Tweede druk is een feit

  JULI 2020

  Omdat de eerste druk zo'n succes was en al snel was uitverkocht is vandaag de tweede druk gearriveerd. Er kunnen weer veel nieuwe lezeressen blij gemaakt worden met die spiksplinternieuwe boek.

 • Nu ook te koop bij Dalalou

  JUNI 2020

  Dalalou Natuurlijk verkoopt sinds kort ook het boek Natuurlijk Bevallen. Naast het boek vind je ook de beste natuurlijke kraampakketten en cadeaupakketten voor de zwangere of net bevallen, bewuste moeder. Natuurlijke en liefdevolle producten rondom de geboorte dragen bij aan een gezonde en veilige ontwikkeling van baby en kind maken de kans groter op een ontspannen geboorte.

  dalalounatuurlijk.nl

 • Het boek is er

  APRIL 2020

  Eindelijk is het dan zo ver! De eerste oplage van mijn boek is binnen en vandaag worden de eerste bestellingen op de post gedaan. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden. Ik ben in ieder geval super blij en trots!

 • Selfpublising event

  JUNI 2019

  Vandaag ben ik aanwezig geweest op het eerste Selfpublishing event van Nederland in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam. Wat een inspirerende dag! Met dank aan Boekengilde, die een aantal interessante auteurs en selfpublishers hadden uitgenodigd die hun verhaal deden. Ik heb een hoop tips gekregen om van mijn boek een succes te maken. En dat gaat zeker lukken. In het najaar komt het boek uit en ga ik andere vrouwen inspireren om een geweldige bevalling te creëren. Wil je op de hoogte worden gehouden? Vul dan het formulier in hiernaast.

 • Speciaal voor vroege vogels

  JANUARI 2019

  Wil je mijn boek ook graag alvast bestellen voordat het daadwerkelijk uitkomt? Dan heb ik iets leuks voor je!
  Ik schrijf namelijk voor iedereen die mijn boek in de voorverkoop bestelt een persoonlijk stukje voor de ontvanger. Of je het boek nu voor jezelf bestelt of als kado voor een ander, dat maakt niet uit. Geef aan mij door hoe lang je al zwanger bent, of je weet of het een jongetje of een meisje is, eventueel de naam en misschien iets anders leuks, dan schrijf ik een persoonlijk stukje voor je. Ook als het boek een kado is voor iemand anders (wat natuurlijk al fantastisch is), geef me dan de naam van haar door en waarom je haar dit boek wilt geven, etc. In het bestelproces kun je dit bij ‘bestelnotitie’ aangeven.
  Je kunt het boek nu al bestellen in de voorverkoop via onderstaande link.

  Het boek | Natuurlijk Bevallen

Luister mijn nieuwste podcast op Spotify