Nieuws

 • Selfpublising event

  JUNI 2019

  Vandaag ben ik aanwezig geweest op het eerste Selfpublishing event van Nederland in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam. Wat een inspirerende dag! Met dank aan Boekengilde, die een aantal interessante auteurs en selfpublishers hadden uitgenodigd die hun verhaal deden. Ik heb een hoop tips gekregen om van mijn boek een succes te maken. En dat gaat zeker lukken. In het najaar komt het boek uit en ga ik andere vrouwen inspireren om een geweldige bevalling te creëren. Wil je op de hoogte worden gehouden? Vul dan het formulier in hiernaast.

 • Speciaal voor vroege vogels

  JANUARI 2019

  Wil je mijn boek ook graag alvast bestellen voordat het daadwerkelijk uitkomt? Dan heb ik iets leuks voor je!
  Ik schrijf namelijk voor iedereen die mijn boek in de voorverkoop bestelt een persoonlijk stukje voor de ontvanger. Of je het boek nu voor jezelf bestelt of als kado voor een ander, dat maakt niet uit. Geef aan mij door hoe lang je al zwanger bent, of je weet of het een jongetje of een meisje is, eventueel de naam en misschien iets anders leuks, dan schrijf ik een persoonlijk stukje voor je. Ook als het boek een kado is voor iemand anders (wat natuurlijk al fantastisch is), geef me dan de naam van haar door en waarom je haar dit boek wilt geven, etc. In het bestelproces kun je dit bij ‘bestelnotitie’ aangeven.
  Je kunt het boek nu al bestellen in de voorverkoop via onderstaande link.

  Het boek | Natuurlijk Bevallen

 • Website is online

  JUNI 2018

  Langzaam maar zeker komt de geboorte van mijn boek dichterbij. Ja, ik noem het geboorte, want dit boek is wel een beetje een kindje van me. Momenteel ben ik druk bezig de website gereed te maken. Uiteindelijk zal in de loop van 2019 mijn boek op de markt komen. Ik zou het leuk vinden als je met me mee geniet in de weg naar de verschijning toe en ik houd je dan ook graag op de hoogte. Meld je aan met je e-mailadres en je naam, dan ontvang je een berichtje bij elk nieuwtje wat ik heb omtrent mijn boek. Bovendien krijg je ook af en toe een inspirerend blog in je mailbox. Niet te vaak, want ik houd niet van spam. Vind je het niet meer leuk? Dan kun je je altijd weer eenvoudig afmelden.

Mag ik je op de hoogte houden?

Ik stuur je de vorderingen omtrent de verschijning van mijn boek en je ontvangt zo nu en dan een leuk, inspirerend blogbericht in je mailbox.