Nieuws

 • Gratis online webinar

  Elke dinsdagavond geef ik een gratis online webinar Natuurlijk Bevallen.

  Heb je al nagedacht over jouw bevalling? Waar zou je het liefst willen bevallen? Thuis, in een geboortecentrum of in het ziekenhuis? Welke houding lijkt jou het prettigst? Enkele vragen waar je over na gaat denken als je bevalling dichterbij komt.

  Jij bent gemaakt je eigen kind op de wereld te zetten. Met de juiste kennis, het volledige vertrouwen in je eigen moeder-oerinstinct en in je eigen lichaam, kan jouw bevalling een ervaring worden die voor de rest van je leven een positieve herinnering blijft, die je de kracht geeft wat je in de start van het moederschap zo hard nodig hebt. Dat gun ik iedere vrouw!

  Je leert enkele ontspannings- en ademhalingstechnieken, ik vertel over waar je kunt bevallen. Baringshoudingen komen kort aan bod en we sluiten af met een korte geleide meditatie. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor vragen tijdens en na afloop van het webinar. Je kunt ook het webinar later terugkijken, ook wanneer je niet kunt op de aangegeven dag.

  Het boek Natuurlijk Bevallen wordt gebruikt tijdens dit webinar. Het is niet noodzakelijk het boek vooraf al gelezen te hebben. Dit boek kun je eenvoudig na afloop van het webinar bestellen, als je wilt.

  Schrijf je direct in via onderstaande link.

  Direct inschrijven voor het gratis webinar

 • Tweede druk is een feit

  2 juli 2020

  Omdat de eerste druk zo'n succes was en al snel was uitverkocht is vandaag de tweede druk gearriveerd. Er kunnen weer veel nieuwe lezeressen blij gemaakt worden met die spiksplinternieuwe boek.

 • Het boek is er

  24 APRIL 2020

  Eindelijk is het dan zo ver! De eerste oplage van mijn boek is binnen en vandaag worden de eerste bestellingen op de post gedaan. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden. Ik ben in ieder geval super blij en trots!

 • Proefdruk van het boek is binnen

  APRIL 2020

  Vanaf 25 april kan mijn boek op jouw deurmat liggen. Gisteren is de proefdruk binnen en komende week wordt de eerste oplage verwacht. Bestel je het als een van de eersten? Dan schrijf ik er een persoonlijke boodschap in.

 • Selfpublising event

  JUNI 2019

  Vandaag ben ik aanwezig geweest op het eerste Selfpublishing event van Nederland in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam. Wat een inspirerende dag! Met dank aan Boekengilde, die een aantal interessante auteurs en selfpublishers hadden uitgenodigd die hun verhaal deden. Ik heb een hoop tips gekregen om van mijn boek een succes te maken. En dat gaat zeker lukken. In het najaar komt het boek uit en ga ik andere vrouwen inspireren om een geweldige bevalling te creëren. Wil je op de hoogte worden gehouden? Vul dan het formulier in hiernaast.

 • Speciaal voor vroege vogels

  JANUARI 2019

  Wil je mijn boek ook graag alvast bestellen voordat het daadwerkelijk uitkomt? Dan heb ik iets leuks voor je!
  Ik schrijf namelijk voor iedereen die mijn boek in de voorverkoop bestelt een persoonlijk stukje voor de ontvanger. Of je het boek nu voor jezelf bestelt of als kado voor een ander, dat maakt niet uit. Geef aan mij door hoe lang je al zwanger bent, of je weet of het een jongetje of een meisje is, eventueel de naam en misschien iets anders leuks, dan schrijf ik een persoonlijk stukje voor je. Ook als het boek een kado is voor iemand anders (wat natuurlijk al fantastisch is), geef me dan de naam van haar door en waarom je haar dit boek wilt geven, etc. In het bestelproces kun je dit bij ‘bestelnotitie’ aangeven.
  Je kunt het boek nu al bestellen in de voorverkoop via onderstaande link.

  Het boek | Natuurlijk Bevallen

 • Website is online

  JUNI 2018

  Langzaam maar zeker komt de geboorte van mijn boek dichterbij. Ja, ik noem het geboorte, want dit boek is wel een beetje een kindje van me. Momenteel ben ik druk bezig de website gereed te maken. Uiteindelijk zal in de loop van 2019 mijn boek op de markt komen. Ik zou het leuk vinden als je met me mee geniet in de weg naar de verschijning toe en ik houd je dan ook graag op de hoogte. Meld je aan met je e-mailadres en je naam, dan ontvang je een berichtje bij elk nieuwtje wat ik heb omtrent mijn boek. Bovendien krijg je ook af en toe een inspirerend blog in je mailbox. Niet te vaak, want ik houd niet van spam. Vind je het niet meer leuk? Dan kun je je altijd weer eenvoudig afmelden.

Wil je meer weten over het boek?

Of wil je het boek direct bestellen?

Klik dan hier.

Mag ik je op de hoogte houden door middel van een nieuwsbrief?

Je ontvangt zo nu en dan een leuk, inspirerend blogbericht in je mailbox.