Aanmelden

Online praktijkcursus

€ 39,00

Leuk dat je interesse hebt in de online praktijkcursus Natuurlijk Bevallen.

De cursus bestaat uit drie online lessen die je kunt volgen wanneer het jou uit komt. Je krijgt exclusief toegang tot een aantal geleide meditaties en je krijgt een cursusboek in pdf wat je kunt downloaden waarin de inhoud van de lessen staat omschreven.

Voor deze cursus is het nodig het boek Natuurlijk Bevallen in je bezit te hebben. Je leest voor iedere les een paar hoofdstukken. Tijdens deze cursus komt de theorie uit het boek ter sprake, maar gaan we ons vooral focussen op de praktijk. We doen verschillende ademhalings- en ontspanningstechnieken. Ook yoga komt aan bod. We oefenen visualisatie- en meditatie technieken, ik leg je uit wat affirmaties voor je kunnen betekenen. Daarnaast wordt de rol van de partner nog duidelijker en gaan we in op de verschillende bevalhoudingen. Ook geef ik je massage-technieken die jij en je partner kunnen oefenen. En we bekijken inspirerende geboorte-filmpjes.

Wil je graag gebruik maken van deze cursus? Vul dan hieronder je gegevens is. Je betaalt maar € 39,-  voor de online praktijkcursus, mits je het boek al in je bezit hebt. Geef hieronder aan of je het boek erbij wilt of niet.

Na betaling wordt het boek zo snel mogelijk opgestuurd en ontvang je de link en een uniek wachtwoord waar je de gehele cursus kunt vinden. Dit wachtwoord is drie maanden geldig, daarna vervalt het. Wil je het langer dan drie maanden gebruiken, omdat je misschien pas later bent uitgerekend? Geen probleem. Zet het in je bestelnotitie en ik verleng het kosteloos voor je.

Let op: het boek Natuurlijk Bevallen is een leesboek op zich, daarmee bedoel ik dat het geen cursusboek is. Je kunt de cursus erbij bestellen als je graag meer in de praktijk wilt brengen. Dus voor de cursus is het boek wel nodig. Bestel je alleen het boek, dan heb je gewoon een super goed boek in je bezit!

Ik wil alleen het boek bestellen

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
Totaal: € -