https://i1.wp.com/natuurlijkbevallen.nl/wp-content/uploads/2020/12/Natuurlijk_bevallen_podcast.jpg?w=2000

NATUURLIJK BEVALLEN DE PODCAST

In deze podcast zal ik, Rieneke de Kroon auteur van het boek Natuurlijk Bevallen, diverse onderwerpen bespreken rondom zwangerschap en geboorte. Alle onderwerpen komen uit het boek Natuurlijk Bevallen. Daarnaast hoor je interessante gesprekken met deskundigen en met krachtige mama's die hun verhaal willen delen om jou te inspireren.

spotify_podcast_natuurlijkbevallenhttps://i0.wp.com/natuurlijkbevallen.nl/wp-content/uploads/2020/12/NL_Apple_Podcasts_Listen_Badge_CMYK.jpg?w=2000gogle_podcast_natuurlijkbevallen

Aflevering 5. In gesprek met Joke van Strijp, doula in Den Bosch

In deze podcast ga ik in gesprek met Joke van Strijp. Zij is doula in Den Bosch en geeft hypnobirthing cursussen. Ze vertelt over haar werk als doula en wat een doula kan bijdragen aan je bevalling. Naast geboortedoula is zij ook post partumdoula waar ze uitgebreid over vertelt. Als geboortedoula heeft ze een cruciale rol in de beleving van je bevalling, in deze podcast hoor je wat die rol kan zijn en hoe zij haar werk ervaart.


Aflevering 4. Bevalhoudingen

In deze podcast vertel ik alles over de verschillende houdingen die je kunt aannemen tijdens je bevalling. Ik vertel over de voor- en nadelen van de mogelijkheden die er zijn. Want waarom zou je standaard (half-)liggend op bed bevallen? Luister de podcast om te ontdekken wat voor jou het beste aanvoelt.


Aflevering 3. In gesprek met Sandra Evertman over haar thuisbevalling

Sandra vertelt over haar bevalling thuis en wat zij er zelf aan heeft gedaan in de voorbereiding naar haar bevalling. Haar bevalling vond in alle rust plaats in het bijzijn van haar man en verloskundige. Door de tips die ze haalde uit het boek Natuurlijk Bevallen en de ademhalingstechnieken die ze leerde heeft zij deze prachtige bevalling in alle rust volbracht.


Aflevering 2. Je hormonen tijdens de bevalling

In deze podcast vertel ik je hoe je hormonen werken tijdens de bevalling en hoe je hier zelf invloed op kunt hebben. Er is een enorm samenspel tussen verschillende hormonen en die hebben ieder hun eigen functie. De belangrijkste hormonen tijdens je bevalling worden besproken, zodat je een idee krijgt bij de werking tijdens een natuurlijke bevalling. De inspiratie voor deze aflevering komt uit het boek Natuurlijk Bevallen.


Aflevering 1. Mijn twee bevallingen

Naast schrijfster van het boek Natuurlijk Bevallen ben ik ook moeder van twee schatten van kinderen. Deze twee bevallingen hebben er voor mij toe geleid dat ik dit boek ben gaan schrijven en de cursussen Natuurlijk Bevallen ben gaan geven. Maar wat maakte mijn bevallingen nou zo bijzonder? Ik vertel het in deze podcast. Ik hoop dat mijn ervaringen voor jou ook een inspiratiebron zijn om jouw bevalling optimaal voor te bereiden. Pak de regie en vertrouw op je lichaam en je baby. Jij kunt het!

Ben je nieuwsgierig geworden naar het boek Natuurlijk Bevallen?

Bestel het eenvoudig hieronder.

Ja! Dit boek wil ik.