Online zwangerschapscursus

Online zwangerschapscursus

In deze tijd is het misschien lastig de juiste cursus te vinden voor de voorbereiding op de geboorte van je baby. Het liefst zou je misschien in een groep een cursus volgen, maar helaas is de tijd nu anders. Omdat zwangerschappen en bevallingen zich nou eenmaal niet laten leiden door een lockdown, is er de online zwangerschapscursus Natuurlijk Bevallen. Tijdens deze cursus ga je samen met je partner aan de slag om jouw bevalling optimaal voor te bereiden. Gewoon vanuit je eigen woonkamer, wanneer het jullie uitkomt.

Uniek aan deze cursus is dat het boek Natuurlijk Bevallen de leidraad is van deze cursus. Dit heeft geen enkele andere zwangerschapscursus in Nederland of België! Het boek bied je namelijk inzicht over hoe jouw lichaam werkt tijdens de geboorte van je baby. Het geeft je uitleg over de hormonen tijdens de bevalling en over hoe jij hier zelf invloed op kunt uitoefenen. Daarnaast gaat het dieper in op bijvoorbeeld bevalhoudingen en wanneer een bevalling toch medisch wordt. Maar ook de start van het (natuurlijk) ouderschap wordt uitvoerig besproken.

 

Ja! Dit boek wil ik graag hebben.

 

In deze online zwangerschapscursus wordt de theorie uit het boek in de praktijk gebracht. De cursus bestaat uit drie online lessen van ongeveer een half uur, waarin je gaat leren je ademhaling als anker te gaan gebruiken tijdens de bevalling. We doen meerdere meditatieoefeningen om je in een ontspanning te brengen die je graag gaat gebruiken bij de geboorte. Daarnaast gaan we oefenen met onder andere yoga en bevalhoudingen.

Ook ga je de kracht van affirmaties ervaren en in de praktijk brengen. Hiervoor zijn unieke Natuurlijk Bevallen Affirmatiekaarten te koop in de webshop. Daarnaast leg ik je uit wat visualisaties voor je kunnen betekenen en ga je dit in de praktijk brengen.

Je ontvangt een unieke link die je toegang geeft tot de online omgeving waar de lessen te zien zijn. Hier kun je ook een pdf cursusboek downloaden waarin de oefeningen staan omschreven.

Deze online zwangerschapscursus is nu in de webshop te koop voor maar € 49,00.

 

Ja! Deze cursus lijkt me wel wat.
Cursus_Natuurlijk_Bevallen

Ben je nieuwsgierig geworden naar het boek Natuurlijk Bevallen?

Bestel het eenvoudig hieronder.

Ja! Dit boek wil ik graag hebben.