Het boek Natuurlijk Bevallen

Geloof jij ook dat een bevalling een mooie, rustige en positieve ervaring kan zijn, die je kracht geeft voor de rest van je leven en waar je met trots op terug kunt kijken? Omdat ik hiervan overtuigd ben heb ik het boek Natuurlijk Bevallen geschreven. Hierin lees je mijn persoonlijke verhaal waarom ik er van overtuigd ben dat jij dit kan! Je ontdekt wat je er zelf aan kunt doen om jouw bevalling optimaal voor te bereiden. Hoe je om kunt gaan met de kracht, ofwel de pijn in je lichaam. Maar ook hoe je de juiste bevalhoudingen vindt, hoe je hormonen werken tijdens je bevalling en wat je eigen invloed hierop kan zijn. Je leest over de rol van je partner en hoe je zelf de regie kunt houden tijdens de bevalling en in de eerste maanden van het ouderschap. Maar uiteraard nog veel meer.

online zwangerschapscursus

Online zwangerschapscursus

Hoe zie jij je bevalling voor je?

Wil je graag een rustige geboorte voor je baby, maar heb je geen idee hoe je dit kunt bereiken?

Heb je misschien ooit gehoord van ontspanningsoefeningen tijdens de bevalling, maar je weet nog niet hoe je dat moet toepassen.

Wil je graag in een groep een cursus gaan volgen, of liever vanuit huis?

Aan het eind van je zwangerschap heb je het al zwaar genoeg en wil je misschien maar al te graag lekker thuis blijven. Vandaar dat deze online cursus er voor je is.

Met slechts drie lessen van een half uurtje heb je de basisvaardigheden van een rustige geboorte al onder de knie. Is het zo gemakkelijk? Bijna wel.

Speciaal voor jou is er de online zwangerschapscursus Natuurlijk Bevallen. Tijdens deze cursus ga je samen met je partner aan de slag om jouw bevalling optimaal voor te bereiden. Gewoon vanuit je eigen woonkamer, wanneer het jullie uitkomt.

Uniek aan deze cursus is dat het boek Natuurlijk Bevallen de leidraad is van deze cursus. Dit heeft geen enkele andere zwangerschapscursus in Nederland of België. Het boek bied je namelijk inzicht over hoe jouw lichaam werkt tijdens de geboorte van je baby. Het geeft je uitleg over de hormonen tijdens de bevalling en over hoe jij hier zelf invloed op kunt uitoefenen. Daarnaast gaat het dieper in op bijvoorbeeld bevalhoudingen en wanneer een bevalling toch medisch wordt. Maar ook de start van het (natuurlijk) ouderschap wordt uitvoerig besproken.

In deze online zwangerschapscursus wordt de theorie uit het boek in de praktijk gebracht. De cursus bestaat uit drie online lessen van ongeveer een half uur, waarin je gaat leren je ademhaling als anker te gaan gebruiken tijdens de bevalling. We doen meerdere meditatieoefeningen om je in een ontspanning te brengen die je graag gaat gebruiken bij de geboorte. Daarnaast gaan we oefenen met onder andere yoga en bevalhoudingen.

Ook ga je de kracht van affirmaties ervaren en in de praktijk brengen. Hiervoor zijn unieke Natuurlijk Bevallen Affirmatiekaarten te koop in de webshop. Daarnaast leg ik je uit wat visualisaties voor je kunnen betekenen en ga je dit in de praktijk brengen.

Je ontvangt een unieke link die je toegang geeft tot de online omgeving waar de lessen te zien zijn. Hier kun je ook een pdf cursusboek downloaden waarin de oefeningen staan omschreven.

Deze online zwangerschapscursus is nu tijdelijk geen € 69,00 maar € 49,00

Wil je meer te weten komen over wat je invloed kan zijn op jouw bevalling en hoe je het vertrouwen vind in je eigen lichaam? Je leest er alles over in het boek Natuurlijk Bevallen.