De cursus

https://i0.wp.com/natuurlijkbevallen.nl/wp-content/uploads/2020/09/groepscursus-Natuurlijk-Bevallen.jpg?w=2000

Groepscursus of privé

Geloof jij ook dat een bevalling een mooie en rustige ervaring kan zijn, die een positieve herinnering blijft? Ik wel, en ik ben ervan overtuigd dat jij het ook kan. Vandaar dat ik het boek Natuurlijk Bevallen heb geschreven, omdat ik het graag met jou wil delen. Maar naast het boek kun je nu ook een cursus bij mij volgen waarin je samen met je partner aan de slag gaat om jouw mooie bevalling zelf te creëren.

Deze cursus volg je in groepsverband op onze locatie in Breda of in privésfeer bij je thuis. Jullie gaan samen jouw bevalling perfect voorbereiden. Je partner ondersteunt je tijdens de lessen, waardoor hij precies weet wat zijn rol is tijdens de bevalling. Jij baart je kindje, maar de bevalling doen jullie samen!

Er is veel interactie, ruimte om vragen te stellen en we gaan concreet oefenen met verschillende ademhalings- en ontspanningstechnieken. Yoga komt aan bod en ook het belang van visualisatie en affirmaties. We kijken inspirerende geboortefilms, oefenen massagetechnieken en verschillende bevalhoudingen. Ook besteden we ruim aandacht aan al jullie wensen om deze vervolgens samen te vatten in een geboorteplan. We bespreken hoe jouw lichaam op een natuurlijke wijze perfect in staat is je kindje op de wereld te brengen en hoe je hier zelf invloed op uit kunt oefenen.

De cursus wordt gegeven met maximaal vier koppels, maar kan ook als privé cursus bij je thuis worden gevolgd. Je ontvangt een uitgebreide hand-out met alle oefeningen en exclusief online toegang tot geleide meditaties, zodat je hier thuis mee aan de slag kunt.

Praktisch

Avondcursus
Duur: 4 lessen van 2 – 2,5 uur, plus 1 terugkomles na de bevalling
Locatie: Breda
Data: 7 oktober, 14 oktober, 21 oktober, 28 oktober, Breda
18 november, 25 november, 2 december, 9 december, Breda
Privé cursus op aanvraag
Tijd: start 20.00 uur tot ongeveer 22.00 – 22.30 uur
Prijs groepscursus: 299,- inclusief koffie, thee en iets lekkers
Prijs privé cursus: 599,-
Prijzen zijn exclusief de kosten van het boek Natuurlijk Bevallen

Eendaagse cursus
Duur: 1 dag, plus 1 terugkomles na de bevalling
Locatie: Breda of Rijsbergen
Datum: zaterdag 17 oktober 2020 Breda, zaterdag 28 november 2020 Rijsbergen
Tijd: start 9.00 uur tot ongeveer 16.30 uur
Prijs groepscursus: 269,- inclusief lunch, koffie, thee en iets lekkers
Prijs privé cursus: 549,-
Prijzen zijn exclusief de kosten van het boek Natuurlijk Bevallen

De cursussen worden gegeven door Praktijk voor Natuurlijk Bevallen. Schrijf je in via de link hieronder. Je kunt me ook altijd persoonlijk bellen of mailen rieneke@natuurlijkbevallen.nl

Wil je meer te weten komen over wat je invloed kan zijn op jouw bevalling en hoe je het vertrouwen vind in je eigen lichaam? Je leest er alles over in het boek Natuurlijk Bevallen.

Ja! Dit boek wil ik.

Sinds kort is er ook een online praktijkcursus Natuurlijk Bevallen die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Bestel deze cursus voor maar € 39,00

Ja! Deze cursus lijkt me wel wat.

Of meld je aan voor het gratis webinar.