Geloof jij ook dat een bevalling een mooie, rustige en positieve ervaring kan zijn? Omdat ik hiervan overtuigd ben heb ik het boek Natuurlijk Bevallen geschreven en de gelijknamige zwangerschapscursus ontwikkeld. Hierin lees je onder andere wat je er zelf aan kunt doen om jouw bevalling optimaal voor te bereiden. Hoe je om kunt gaan met de kracht, ofwel de pijn in je lichaam. Maar ook hoe je de juiste bevalhoudingen vindt, hoe je hormonen werken tijdens je bevalling en wat je eigen invloed hierop kan zijn. Je leest over de rol van je partner en hoe je zelf de regie kunt houden tijdens de bevalling en in de eerste maanden van het ouderschap.

Wist je dat er ook een online zwangerschapscursus Natuurlijk Bevallen bestaat? Deze cursus bestaat uit drie online lessen van ongeveer 30 minuten en een cursusboek wat je kunt downloaden in pdf. Je kunt deze cursus volgen wanneer het jou uitkomt. Bestel deze cursus voor maar € 49,00. Meer informatie lees je via de link hieronder.

zwangerschapscursus

Wij zijn erg blij met de cursus Natuurlijk Bevallen die we bij Rieneke hebben gevolgd. Van tevoren kregen we het boek opgestuurd en dat is al een feestje om te lezen. Het is een goede voorbereiding op de cursus. Dat wil echter niet zeggen dat het bij de cursus lijkt alsof het boek nog een keer uitgelegd wordt. Het sluit mooi op elkaar aan en de cursus is zeker een toevoeging. Rieneke legt alles op een rustige manier uit en creëert een ontspannen sfeer. Nu we deze cursus gevolgd hebben gaan we vol vertrouwen de bevalling tegemoet. Dankjewel Rieneke!

De cursus

Naast het boek kun je de zwangerschapscursus Natuurlijk Bevallen volgen. Tijdens deze cursus ga je samen met je partner aan de slag om jouw mooie bevalling zelf te creëren.

Samen gaan jullie concreet oefenen met verschillende ademhalings- en ontspanningstechnieken. Het belang van visualisatie en affirmaties komt aan bod. We oefenen massagetechnieken en bevalhoudingen. Ook besteden we aandacht aan het geboorteplan. We bespreken hoe jouw lichaam op een natuurlijke wijze je kindje op de wereld kan brengen en hoe je hier zelf invloed op uit kunt oefenen.

Momenteel heb ik de volgende aanbieding voor je: je volgt de cursus in één dag bij jou thuis voor € 349,- excl. de kosten van het boek Natuurlijk Bevallen. Maar inclusief een set unieke affirmatiekaarten; 24 kaarten en een kaart om zelf in te vullen, die jou kracht en vertrouwen geven voor en tijdens je bevalling. Met deze affirmatiekaarten gaan we tijdens de cursus ook aan de slag.

Je ontvangt een hand-out met alle oefeningen en je krijgt exclusief online toegang tot geleide meditaties, die je kunt oefenen en kunt gebruiken tijdens je bevalling.

Praktische informatie

Tijd: van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur
Locatie: bij jou thuis
Prijs: € 349,- Dit is exclusief de kosten van het boek Natuurlijk Bevallen a € 24,50 + € 3,95 verzendkosten en exclusief reiskosten. Buiten een straal van 20 kilometer vanaf Rijsbergen komt er € 0,29 per kilometer bij.

Deze zwangerschapscursus kan het beste gevolgd worden tussen 28 en 32 weken van je zwangerschap.
De cursus wordt door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Heb je interesse in de cursus? Je kunt me altijd persoonlijk bellen, appen (06-27373994) of mailen rieneke@natuurlijkbevallen.nl