De cursus

https://i2.wp.com/natuurlijkbevallen.nl/wp-content/uploads/2020/10/Instagram-8-1011.jpg?w=2000

Cursus

Geloof jij ook dat een bevalling een mooie, rustige en positieve ervaring kan zijn? Omdat ik hiervan overtuigd ben heb ik het boek Natuurlijk Bevallen geschreven. Hierin lees je onder andere wat je er zelf aan kunt doen om jouw bevalling optimaal voor te bereiden. Hoe je om kunt gaan met de kracht, ofwel de pijn in je lichaam. Maar ook hoe je de juiste bevalhouding vindt, hoe je hormonen werken tijdens je bevalling en wat je eigen invloed hierop kan zijn. Je leest over de rol van je partner en hoe je zelf de regie kunt houden tijdens de bevalling en in de eerste maanden van het ouderschap.

Naast het boek kun je de cursus Natuurlijk Bevallen volgen waarin je samen met je partner aan de slag gaat om jouw mooie bevalling zelf te creëren.

Door de huidige maatregelen heb ik de volgende aanbieding voor je: je volgt de cursus in één dag bij jou thuis voor € 199,- excl. de kosten van het boek Natuurlijk Bevallen.

Samen met je partner ga je concreet oefenen met verschillende ademhalings- en ontspanningstechnieken. Het belang van visualisatie en affirmaties komt aan bod. We oefenen massagetechnieken en bevalhoudingen. Ook besteden we aandacht aan het geboorteplan. We bespreken hoe jouw lichaam op een natuurlijke wijze je kindje op de wereld kan brengen en hoe je hier zelf invloed op uit kunt oefenen.

Je ontvangt een hand-out met alle oefeningen en je krijgt exclusief online toegang tot geleide meditaties, die je kunt oefenen en kunt gebruiken tijdens je bevalling.

Praktisch

Tijd: van 10 uur tot ongeveer 16 uur
Locatie: bij jou thuis
Data privécursus: in overleg
Prijs: privécursus € 199,-
Prijzen zijn exclusief de kosten van het boek Natuurlijk Bevallen a € 24,50 + € 3,95 verzendkosten.

Deze cursus wordt door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering.
De cursus wordt gegeven door mijzelf, Rieneke de Kroon, schrijver van het boek Natuurlijk Bevallen en eigenaar van Praktijk voor Natuurlijk Bevallen. Schrijf je in via de link hieronder. Je kunt me ook altijd persoonlijk bellen, appen (06-27373994) of mailen rieneke@natuurlijkbevallen.nl

Wil je meer te weten komen over wat je invloed kan zijn op jouw bevalling en hoe je het vertrouwen vind in je eigen lichaam? Je leest er alles over in het boek Natuurlijk Bevallen.

Ja! Dit boek wil ik.

Sinds kort is er ook een online praktijkcursus Natuurlijk Bevallen die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Bestel deze cursus voor maar € 39,00

Ja! Deze cursus lijkt me wel wat.